SENGKETA



TANAGA GAWÉ SENGKETA

Rupa-rupa tanaga gawé sengketa ku disputing pihak:

individu tanaga gawé sengketa — lamun maranéhanana mangaruhan kapentingan pagawé individual;

koléktif sengketa tanaga gawé — ngalibetkeun sakabéh workforce (contona, gagal ku dunungan kasapukan koléktif) atawa bagian (misah struktural babagian).

Nu rupa-rupa hubungan buruh ti nu maranéhanana timbul (timbul ti the subject of hukum tanaga gawé):

tanaga gawé sengketa timbul ti nu ngalanggar hubungan pagawean (contona, tapi non-mayar tina gajih, haram phk, reureuh ngaluarkeun catetan pagawean, jsb.);

tanaga gawé sengketa timbul ti nu ngalanggar hubungan langsung patali jeung buruh, jsb .:

timbul ti breach of hubungan tapi organisasi jeung manajemen tanaga gawé. Contona, dunungan merlukeun palaksanaan buruh standar, teu dijieun ku teknologi proses, atawa merlukeun yén sadaya produksi pakasaban pagawe ngalakukeun dina hiji pace exceeding laju normal tugas palaksanaan, atawa teu ngaleupaskeun pagawe ti karya nepi ka manéhna teu minuhan produksi ngerjakeun, jeung T. p., jeung pagawe di pangadilan geus diakuan ieu tungtutan nu ilegal;

timbul ti pelanggaran hubungan pagawean pikeun dunungan. Contona, pangadilan bisa jadi banding haram panolakan tina pagawean;

timbul ti breach sosial hubungan partnership. Contona, dunungan teu ngaéksekusi kasapukan koléktif jeung pagawe di pangadilan merlukeun palaksanaan dibekelan anak. Ilaharna, pelanggaran ieu ngakibatkeun hiji koléktif tanaga gawé sengketa, tapi kapentingan maranéhanana bisa nangtayungan jeung unggal pagawe individual;

timbul ti hiji breach of hubungan dina bagian pagawé (atawa wawakil maranéhanana awak) dina ngokolakeun organisasi. Contona, dunungan adopts peraturan daérah tanpa idin primér Union dagang organisasi;

timbul ti breach of hubungan dina latihan panarjamah, palatihan balik jeung latihan maju pikeun dunungan. Contona, dunungan merlukeun pagawe mayar na waragad atawa establishes hiji periode waktu pacobaan, kana suksés learning;

timbul ti hiji breach of hubungan dina material tanggung jawab kontrak tanaga gawé. Contona, hiji majikan di palanggaran hukum tanaga gawé biaya pagawe full karuksakan di kaleuwihan na gaji rata, ku anak sk;

timbul ti breach of hubungan of pangawasan jeung kontrol. Jadi, nu majikan jeung pagawe bisa daya tarik ngalawan ilegal aplikasi ukuran administrasi tanggung jawab pikeun palanggaran tina norma buruh panyalindungan, pihak bisa daya tarik ngalawan meta dina panalungtikan ngeunaan kacilakaan, mun maranehna teu satuju jeung anak eusi jeung papanggihan;

timbul ti hiji breach of hubungan dina resolusi sengketa tanaga gawé. Contona, hiji pihak nu teu satuju jeung kaputusan Komisi dina tanaga gawé sengketa, daya tarik ngalawan ka pangadilan jeung dunungan di pangadilan pikeun mikawanoh neunggeul ilegal;

timbul ti hiji breach of hubungan dina fardhu asuransi sosial. Contona, hiji majikan refuses pikeun mayar pagawe dua poé cuti gering, sanajan hukum kahiji tilu poé dibayar ku dunungan, jeung gelut kapaksa ngahurungkeun ka CCC.