SITUS WEB PIKEUN AHLI HUKUM



WEBSITE PIKEUN AHLI HUKUM

Kahiji, nu paling hese learning bebas législatif karya sastra. Hukum urang bingung jeung jahat, ku kituna jalur ieu thorny jeung unpredictable. Tapi di dieu anjeun lengkep independent.

Cara kadua nyaéta gampang – search the web atawa kertas log nasihat dina masalah anjeun. Di dieu anjeun oge bakal sapatemon jeung hukum, tapi dina geus disusun wangun. Lamun anjeun manggihan hal nu kudu.

Cara katilu, nu paling nyukupan, tapi merlukeun dipikawanoh waragad – nasehat ti pengacara a.

Ahirna, kaopat, jalma rusia sacara cara konsultasi jeung «pangaweruh» urang (tatanggana, babaturan, kolega, urang dina antrian ka notaris public, Enya, saha, lamun ngan manéhna terang). Bébas pangalaman pribadi anu pohara menarik.