SOSIAL SARAN LEGAL



SOSIAL SARAN LEGAL

Ngawengku mancén, mangpaat, pangropéa jeung jasa, latihan, pagawean jeung saterusna

Sacara téoritis, mékanisme realisasi tina kawijakan sosial karya sampurna, dina prakna, pensioners, jalma ditumpurkeun, gugus rawan, kaayaan jeung alesan underpayments, denials mangpaat jeung pelanggaran séjén hak maranéhanana.Saran nu haratis sareng bantuan ka ahli hukum dina isu sosial saran Legal dina isu sosial nunjukkeun leyuran tugas di luhur di ni mat klien.

Isu-isu sosial panyalindungan tina populasi dina portal urang leuwih mindeng kadéngé dina format»kami mah bener

Naon anu kudu dipigawé lamun nolak.

Mana ngangluh.»

Dina hotline portal ahli hukum jawaban eta, jeung nu mana wae pamaké nu service geus kasempetan teu ngan pikeun nempo jeung siap-dijieun solusi pikeun masalah, jeung meunangkeun hiji bébas individual saran dina telepon atawa ngajéntrékeun masalah anjeun online via bentuk web