Surat ka bank pikeun muka akun Kiwari Pausahaan Individual (Sampel)



Hiji akun kiwari jadi perlu pisan for jeung mawa kaluar transaksi bisnis ku hiji organisasi viz. proprietorship budi, pausahaan, jsb. Bari éta téh hiji hal biasa keur Pausahaan ka beroperasi duit jeung transaksi komérsial ngaliwatan akun kiwari, tapi dina kasus tina dampal suku proprietors kadang-kadang maranehna nyingkahan ngagunakeun akun kiwari keur usaha maranéhanana dina raraga pikeun nyegah nanaon nu aya tambahan bank kasulitan pikeun maranehna jeung saterusna maranéhanana ngalakonan transaksi di sorangan akun tabungan. Firstly, pikeun ngajaga sistematis catetan urus nu bakal mantuan manéhna dina mangsa nu bakal datang salaku rujukan jeung lamun bisa jadi dipikabutuh pikeun lagu urus, nu bisa jadi hese lamun manéhna mawa kaluar transaksi bisnis babarengan jeung pribadi transaksi dina pribadi-na akun tabungan. Bréh, sedengkeun ngakses pajeg keur taun, eta bisa jadi mangpaat pikeun itungan jeung assessment tujuan pikeun nangtukeun akurat pajeg jeung nyingkahan kasulitan nu mana wae nu ti Panghasilan-departemen pajeg. Bank meureun bakal boga pre-dicitak bentuk aplikasi pikeun nerapkeun pikeun muka hiji akun kiwari. Anjeun bisa nulis nu di handap ngawengku surat babarengan jeung kaluman of dokumén séjénna. Kami (Ngaran Ngalamar), ayeuna nyicingan (Locality). Kami di bisnis borongan rupa-rupa barang éléktronik saprak. dina proprietorship budi perhatian nyaéta — (Ngaran bisnis). Usaha mah geus elehan taunan kira-kira INR. ka. lakhs. Kami kabetot dina muka hiji akun kiwari di bank anjeun dina. Cabang jeung hiji deposit mimiti INR. Kiwari akun bakal dipaké pikeun tujuan bisnis wungkul. Kuring geus kaeusi dina jeung ditandatanganan prescribed bentuk aplikasi bank jeung sarua enclosed herewith. Dina bentuk aplikasi, kuring geus ogé dipénta pikeun Mariksa jeung fasilitas online pikeun akun. Kuring keur komitmen ka ngajaga cukup kasaimbangan dina akun ngahargaan cék kituna aya no kasulitan pikeun pihak atawa bank. Kuring bakal patuh ku sadaya aturan salaku bisa prescribed pikeun customer ngabogaan Kiwari Akun bank anjeun. Kami ngirimkeun herewith nu proofs tina idéntifikasi jeung alamat milik urang pikeun catetan anjeun jeung tujuan verifikasi. An bubuka surat ti hiji nu geus aya customer bank anjeun ogé enclosed herewith. Jeung rujukan ka captioned matuh, mangga jadi informed yén Déwan Direksi Pausahaan urang ie Diwatesan, dina pasamoan anu diayakeun dina (Tanggal), geus diliwatan resolusi nyatujuan bubuka akun kiwari pikeun Pausahaan urang di bank anjeun dina.

Urang hoyong pikeun nginpokeun ka anjeun nu urang expecting transaksi jumlahna dina lingkup INR. per bulan. Gumantung kana tumuwuhna di jual, jumlah anu diharepkeun pikeun leuwih ngaronjatkeun salajengna. Urang bakal nyieun hiji deposit mimiti INR. bari muka akun. Trust akun bakal dibuka pas mungkin jeung konfirmasi bakal komunkasi ka urang di pangheubeulna. Urang bunuh diri urang sorangan pikeun aya ku sagala aturan jajahan akun kiwari