Adat Hukum

Adat Hukum ngadalikeun impor barang kana Amérika Sarikat jeung tugas (atawa pajeg impor) dibayar dina barang saperti. Amérika Sarikat Adat istiadat jeung Protection Border Agénsi pangaturan agénsi utamana tasked jeung overseeing American hukum adat. US Adat istiadat jeung Protection Border (CBP) federal agénsi penegak hukum, jeung a subdivision of the United States Department Nkri Kaamanan. Nu CBP ieu tasked jeung ngatur jeung facilitating dagang internasional, ngumpulkeun tugas impor, jeung enforcing AS trade, adat istiadat, jeung aturan imigrasi. Dibikeun wengkuan lega tina tugas, ieu téh sugan teu heran CBP sabenerna nu panggedéna agénsi penegak hukum di Amérika Serikat jeung workforce leuwih