Adat Pengacara — Gede Situ Adat Sungut Hukum

Saeutik dina CBP sikep geus robah saprak Scarlet Surat ieu dipedar. Ampir taun saterusna, kaayaan CBP kungsi Paradise, jeung kadang bisa jadi Naraka. Hiji importir bisa jadi teu sok kudu pengacara a, tapi nyanghareupan rebutan, hukuman, atawa goréng jeung kaputusan nu salah ku CBP, eta nu mangrupa hasil pilihan katuhu. Urang ngarti masalah importers jeung calo beungeut dina kaayaan CBP jeung complying jeung hukum, sabab Gede Situ Adat Hukum geus nulungan eta saprak. Lamun masalah jeung CBP balik leuwih rutin, atawa lamun isu aub teu lugas, euweuh ketukan pangaweruh jeung saran tina sungut hukum nu weruh adat undang jeung peraturan