administrasi mengpar — Tarjamahan kana rusia — conto basa inggris Sabalikna Konteks

Kode Administrasi Nyinggung ngadegkeun hiji jenis anyar hukuman administrasi: carana nundung mahluk luar angkasa pikeun komisi hiji, ieu sababaraha kali ngajelaskeun ka pangarang yén distribusi bahan dicitak salila jalan maret sahingga sosialisasi informasi ieu teu dipaké salaku bukti dina dirina, Jeung diversity saperti dina kawijakan nasional jeung hukum ngamaréntahkeun ditahan jeung expulsion, ieu penting yén henteu teratur hijrah