Ahli hukum’ hooliganism

Jigana nu hiji bagian tina hukum masarakat di Pakistan getol némbongkeun kumaha teu ngalawan hiji hal. Nu panganyarna démo ieu di Faisalabad, nu geus disaksian paripolah rowdy of ahli hukum dina loba saméméhna kali ogé. Footage dirilis dina media nembongkeun grup ahli hukum assaulting hiji tétéla pisan sipil timbalan komisaris dina rebo. Nu ahli hukum anu demonstrating di ni mat ngadegkeun hiji bangku tina Lahore Pangadilan Luhur di Faisalabad, Punjab kota panggedéna kadua. Gambar geus ngarah ka universal panghukuman, jeung dina Jumaah, ahli hukum milik tangtu group regretted lumangsungna. Tapi wartawan lokal nyebutkeun yén chances ieu ‘apology’ keur lengkah kahiji