Akibat tina bangkrut of an individual: tahapan prosedur, dokumén

Oktober, aya législatif hiji kajadian nu mere harepan keur suksés resolusi kaayaan pikeun warga anu kapanggih sorangan dina kaayaan finansial hese — Hukum Féderal No. -FZ désémber, ‘Dina Amendments ka Hukum Féderal’ Dina Insolvency (Bangkrut) ‘(hereinafter — nu Hukum Féderal). Dina sambungan jeung parobahan ieu, warga anu teu pangusaha individual, boga hak pikeun dibewarakeun diri, dina kaayaan nu tangtu, bangkrut. Bangkrut of alam jalma anu disebut kana ka nyumbang ka suksés jeung, paling importantly, hukum resolusi umum pisan kaayaan kiwari, lamun alatan kaayaan nu debtor téh bisa mayar hiji atawa leuwih gajian. Tapi bangkrut prosedur jadi basajan, jeung naon nu