Akun Bank Muka Surat keur Pagawe Pausahaan

Sampel aplikasi surat ka manager bank pikeun muka akun bank anjeun pagawé pausahaan, manajer, executives jeung guru. Sometime bank ménta ieu surat ti dunungan atawa pausahaan pikeun muka dasar akun bank atawa gaji basis akun bank. Pagawe anyar hurup rujukan pikeun akun bank muka ti pausahaan. My name is Charlie jeung kami di muatan tina inok jeung gaji nu Matt jeung Murdock Ladenan Hukum. Kuring keur nulis ieu surat ka paménta pikeun muka hiji akun anyar pikeun urang pagawe anyar. Salaku ieu téh kawijakan sungut urang yen gaji anu dibikeun ngan akun nu geus dibuka ku pausahaan sorangan, jadi kuring