AncestryDNA Tes DNA pikeun Etnis Silsilah Test DNA

Ti asal di leuwih ti wewengkon paling sambungan ka hirup baraya, euweuh nu sejenna test DNA delivers saperti unik, pangalaman interaktif. AncestryDNA teu ngan ngabejaan anjeun nu nagara anjeun ti, tapi ogé bisa pinpoint wewengkon husus dina eta, méré anjeun topics geographic jéntré ngeunaan sajarah anjeun. Powered by data ti Luluhur, masarakat nuturkeun kumaha jeung naha anjeun kulawarga pindah ti tempat ka tempat. Konsumen panggedena di dunya DNA database bisa cocog anjeun leuwih hirup baraya anu ngabagikeun bagian tina DNA anjeun jeung nembongkeun sambungan maranéhanana ka anjeun. Naha éta tret fisik anjeun bisa nempo atawa disumputkeun tret anjeun bisa, anjeun