Anyar ngadaptar kapamilikan prosedur bisa nyegerkeun pasar real estate»Taylor Mitra Hukum Sungut

«tim ieu nu anyar katempo advising dina jumlah farmasi kasus Ti januari ngadaptar kapamilikan prosedur robah drastis Téhnis inventory apartemen jeung resi anyar sertipikat pendaftaran sabenerna bakal jadi pilihan. Ngan iwal bakal téhnis inventory objék nunda dina operasi Sadaya lampah pikeun ngadaptar judul bakal dipigawé ku notaries. Maranéhanana baris ngasupkeun informasi hade dina Ngadaptar Kapamilikan Hak ka Real Estate. Dina hal ieu, nu kapamilikan bakal kadaptar concurrently jeung attesting meuli jeung kasapukan dijual jeung ngaluarkeun dokumén pikeun purchaser nu. Ngadaptar kapamilikan taneuh prosedur ogé bakal disederhanakeun Sanggeus signing nu meuli jeung dijual kasapukan anyar boga lahan teu diperlukeun pikeun ngadaptar