Aplikasi pikeun cerai ngaliwatan pangadilan. Cerai ngaliwatan pangadilan: dokumén

Cerai téh hésé episode dina kahirupan kulawarga. Tapi lamun spouses ditilik patarosan ieu jeung pinuh kayakinan, ieu morally pajeulit prosedur nu bakal diperlukeun pikeun lulus. Jeung mindeng pisan lolobana jalma teu nyaho kumaha pikeun ngamimitian prosés, naon dokumén nu diperlukeun keur kitu, mana file poto eta, pikeun sabaraha lila cerai prosedur bakal panungtungan. Ulah poho ngeunaan kanyataan yén nurutkeun Code Kulawarga, Pasal, lamun salaki anjeun dina posisi atawa anak anjeun masih pohara ngora, nu, umur-na geus teu kahontal taun, anjeun aplikasi pikeun cerai ngaliwatan pangadilan bakal ditampik, jeung terminasi nikah bakal jadi teu mungkin. Larangan saperti teu aya lamun ngaku