Aplikasi pikeun deduksi pajeg kartu keur warga asing — norwegia Administrasi Pajeg

Punten dicatet yén urang processing kali bisa jadi rada lila alatan paménta luhur pikeun anyar deduksi pajeg kartu. Urang biasa skala waktu anu lima poé, tapi bisa jadi aya sababaraha reureuh. Lamun anjeun aya hiji warga asing jeung norwegia nasional jumlah ID atawa D nomer, anjeun bisa panawaran pikeun hiji deduksi pajeg kartu di dieu. Lamun anjeun panawaran pikeun anyar deduksi pajeg kartu anjeun kudu dokumén panghasilan anjeun. Ieu bisa jadi hiji kontrak pagawean atawa ditulis tawaran proyek. Lamun anjeun karya pikeun samentara staf agénsi rekrutmen, anjeun kudu konfirmasi an ngerjakeun. Anjeun tiasa munggah salinan tina dokuméntasi nu anjeun kudu