Aplikasi pikeun klarifikasi klaim

Aplikasi pikeun klarifikasi klaim(sampel nu sarua jeung aplikasi asli) bisa nyerah di panggung nu mana wae nu prosés. Pangadilan bisa hal ieu kajadian salaku grounds pikeun postponing dédéngéan. Ku kituna, réspondén nu dibikeun waktu nyiapkeun pikeun tinimbangan, tempo aplikasi pikeun ngarobah ngaku. Nu ngagugat nu boga hak pikeun nyieun tambahan klaim, teu dituduhkeun di awal hal. Nu ngagugat nu boga hak pikeun ngurangan atawa nambahan jumlah klaim. Aplikasi pikeun klarifikasi klaim nyerah ka sarua pangadilan mana hal anu keur ditalungtik. Lamun teken nepi an addendum, jumlah kasus keur dina prosés yudisial review ieu dituduhkeun. Nu ngaran kulawarga, ngaran jeung patronymic