Arbitrase Ahli Hukum Hukum Cocog Hukum Library

Arbitrase nyaéta hiji wangun naon nu ilahar disebut salaku Resolusi Sengketa Alternatif (RDA). Ieu hiji prosés di mana dua sisi datang babarengan jeung satuju nuturkeun jeung hormat kaputusan arbiter nu. Ieu téh hiji rute anjeun bisa nyobaan tinimbang filing a gugatan jeung bade ka pangadilan pikeun ngabéréskeun sengketa a. Putusan nu arbiter geus jum atan mengikat ngalawan boh pihak, sanajan kaputusan bisa jadi banding, dina sababaraha kasus. Sakumaha didadarkeun di luhur, arbitrase bisa dipaké lamun dua pihak sengketa satuju ka eta. Tapi, hal anu paling ilahar dipaké dina kasus dimana pihak asup kana kontrak saméméh sengketa. Rupa-rupa kontrak, kaasup kontrak