ARBITRASE CASE

ARBITRASE CASE Sakumna organisasi kudu ladenan hukum Nyiapkeun kasapukan nyumponan kapentingan organisasi pikeun ngumpulkeun hutang, ngakuan hak kapamilikan harta, daya tarik putusan kantor pajeg, ieu téh ngan hiji conto daptar tina masalah dilarapkeun dina karya nu mana wae nu organisasi. Aya dua pilihan: pikeun nyewa pengacara a di kaayaan nu organisasi atawa kauntungan ti hukum outsourcing (ladenan legal ngarojong kagiatan perusahaan). Di sababaraha organisasi, eta beban ngan teu cukup pikeun nyieun nguntungkeun pamakéan di-imah pituah, jeung make ladenan mahal hukum firms. Sajaba ti éta, paling di-house ahli hukum jarang nanganan kasus di pangadilan, maranéhanana tugas utama nyaeta pikeun karya jeung