Asisten Amérika Sarikat Jaksa

Asisten Amérika Sarikat Jaksa (ogé katelah AUSA) nyaéta hiji pangacara padamelan ku pamaréntah féderal Amérika Sarikat jeung dipake dina pengawasan Amérika Sarikat Jaksa Salaku update maranéhanana earned a dimimitian gaji dollar Asisten United States Attorneys gawe dina kriminal hiji division umumna nanganan badag caseloads, kumaha oge, salaku paling federal prosecutions ahir dina bargains plea, maranéhanana baris ilaharna ngan coba antara dua jeung genep kasus taunan. Special Asisten United States Attorneys nu unpaid sukarélawan posisi mawa nu sarua tugas salaku Asisten United States Attorneys tapi nu aimed di ngora ahli hukum néangan ‘professional kredibilitas’