Asuransi hirup di Karya MetLife

MetLife geus jadi sadar anyar phishing serangan ngalawan sababaraha konsumén urang. ‘Phishing’ a curang usaha pikeun ménta hiji individu sacara inpo pribadi, mindeng ngaliwatan nyasabkeun email, atawa téks séjén komunikasi online. Ngajaga inpo pribadi anjeun aman nyaeta prioritas luhur MetLife. Kusabab kitu urang ajak anjeun pikeun nyokot precautions pikeun ngajaga data pribadi anjeun, jeung nu naha urang teu nanya ka pariksa pribadi anjeun atawa akun informasi ku surelek, talatah teks atawa online. Lamun nyangka anjeun narima phishing email, mangga maju ka phish MetLife. Pupus email sanggeus anjeun maju, jeung teu klik dina tumbu nu mana wae nu ngandung. Lamun percaya