Aturan transportasi kargo Uzbekistan airways

Asupna Uzbekistan kana pasar dunya dipirig ku perkembangan gancang jaringan komunikasi, kaasup aviation. Central panggedena Asia sacara maskapai Uzbekistan Airways ieu nyoba pikeun nyieun pamakéan pinuh ku nu nguntungkeun posisi geopolitik nagara di crossroads rute linking Éropa jeung South East Asia. Dua nu bandara panggedéna tina Tashkent jeung Naoi anu bandara hub pikeun Uzbekistan Airways. Urang nawarkeun transportasi kargo dina kargo compartments panumpang planes ngalayang rutin, jeung penerbangan Piagam dina arah nu mana waé dina Boeing ER kargo aircrafts. Urang oge ngalakukeun angkutan barang dina penerbangan dijadwalkeun dina Boeing ER kargo aircrafts ngaliwatan Naoi, bandara, nu geus dibuka panto anak