Aya naon jeung dokumén diperlukeun pikeun imah injeuman

Jalma umumna boga dua pilihan lamun datang ka mana maranéhna hirup jeung pamustunganana nelepon ka imah. Hiji nyaéta pikeun nyewa imah nu batur owns jeung nu séjén nyaéta pikeun meuli hiji imah keur sorangan. Imah ieu mah ngan ukur hiji tempat hirup, tapi ogé cerminan nu urang. Jalma anu mutuskeun meuli imah mindeng teu jadi sabab maranéhanana siap pikeun settle turun di hiji lokasi jeung siap pikeun nyieun hiji investasi finansial. Lamun hiji jalma boga duit meuli imah eta bisa jadi ogé jadi kurang mahal leuwih waktu ti renting. Ieu téh mana imah injeuman asalna kana bantuan Ngalamar hiji imah