Badan hukum pendaftaran

Léngkah st. Pangadeg atawa accredited jalma (ku notaris) bisa nganjang Lembaga Hukum Pendaftaran Department (Nagara Otoritas Pandaptaran, Wangunan III, ail) jeung narima dokumén nu confirms nu ditunjuk ngaran lembaga hukum. Ngaran pausahaan bisa dipariksa di les.burtgel.gov.gn. (Catetan: Populér rebu ngaran badan hukum geus disadiakeun, ku alatan éta instansi ngaran ambalan jeung kasaruaan bisa lumangsung. Ku kituna, sahenteuna vérsi nu ngaran kudu dibawa dina, hiji warga nagara boga hak pikeun acquire nepi ka ngaran dina hiji poé jeung nu éntitas legal kudu didaptarkeun dina poé sanggeus ngadegna anak. Fee Service bisa mayar ku kartu VISA di meja pendaftaran). nd lengkah. Bukti