Banding Amérika Sarikat Pangadilan

Kalah pihak dina hiji kaputusan ku pangadilan trial di pangadilan féderal biasana anu dijudulan ka daya tarik kaputusan ka federal court of banding. Sanajan sababaraha kasus nu megatkeun dumasar kana ditulis briefs sorangan, loba kasus nu dipilih pikeun ‘lisan argumen’ saméméh pangadilan. Lisan argumen di pangadilan banding hiji terstruktur sawala antara appellate ahli hukum jeung panel hakim fokus dina hukum prinsip di sengketa. Unggal sisi dibikeun waktu anu singget biasana kira-kira menit pikeun nampilkeun alesan ka pangadilan. Pangadilan of banding putusan biasana bakal jadi kecap final dina kasus, kajaba eta ngirimkeun kasus deui ka sidang pangadilan pikeun tambahan proceedings, atawa