Banding ngalawan Pangadilan Lokal kaputusan

Dina sagala kriminal jeung AVO kasus, lamun hiji jalma geus disabit jeung dihukum, jeung nu henteu hadir di pangadilan lamun éta lumangsung, hiji daya tarik nu bisa dijieun ka pangadilan lokal. Ieu disebut bagian review (atawa aplikasi pikeun pembatalan). Pangadilan lokal bisa mutuskeun pikeun annul dmana saméméhna jeung kalimah (ieu hartina sisihkan maranéhanana pemesanan) terus ulang nangtukeun kasus nu bener. Wates waktu pikeun nyieun hiji bagian review aplikasi ieu dua taun ti tanggal dmana atawa kalimah. Aplikasi pikeun bagian review lodged di pangadilan lokal. Banding ka pangadilan luhur tinimbang bagian review ngan bisa dijieun ku cuti pangadilan luhur. Mana terdakwa