Bangkrut individu jeung parobahan penting pikeun bankruptcies corporate

Dina désémber Rusia sacara Hukum Féderal»On Insolvency (Bangkrut)»ieu nyata diralat ngawanohkeun bangkrut individu jeung ngarobah aturan pikeun bangkrut tina badan hukum. Nu amendments nu patali bangkrut tina badan hukum datang kana pangaruh dina januari. Nu amendments nu patali bangkrut individu bakal datang kana pangaruh dina juli. Parobahan penting pikeun bangkrut tina badan hukum Nyederhanakeun of Initiating hiji Debtor sacara Bangkrut pikeun Bank jeung lending séjén lembaga jeung otoritas wewenang anu dijudulan ka initiate hiji debtor sacara bangkrut tanpa meunangkeun saméméh court judgments confirming nu debtor hutang. Hak Creditors Aman creditors Aman geus ditangtukeun tambahan hak pikeun milih dina general creditors’