Bangkrut warga. Hukum dina bangkrut warga: aplikasi pitur

Hukum dina bangkrut warga mimiti dimekarkeun deui dina, tapi ieu diadopsi teu jadi lila kaliwat — di. Teu sadaya debtors dina gajian tétéla jadi pangleyur, jadi pikeun kalolobaan warga Rusia, bubuka hukum ieu wilujeng sumping kajadian. Nya eta patut initiating hiji bangkrut prosedur? Naon subtleties kudu nyaho debtor. Unggal taun hutang Rusia tumuwuh dina gajian. Nurutkeun Bank Central, dina januari taun ka tukang, total hutang warga amounted nepi ka leuwih ti milyar rubles, sarta dina ieu hiji-katilu kurang. Hukum dirancang ka positif mangaruhan konsumen lending. Ongkos dipikaresep dina gajian tumuwuh unggal taun, sabab ngandung resiko mayar jeung nu delinquencies. Kaayaan