Bantuan dina tahap ngumpulkeun a kpr injeuman di Turki

Loba urang bakal kawas boga sorangan ‘cozy sudut’ dina cerah Tengah basisir, di mana, keur capé ti hustle jeung bustle tina rutin poean anjeun, anjeun bisa meunangkeun jauh pikeun bari saeutik, poho ngeunaan intrusive kanyataanana, terjun teu ngan dina lembut laut, tapi ogé di serenity, kageulisan jeung kanyamanan. Memos imah, babarengan jeung turki bank, nyaéta pleased ka ngembarkeun yen ayeuna warga asing bisa ménta hiji injeuman kpr di Turki. Jadi, hayu sual meuli real estate di Turki ayeuna jadi keur anjeun teu rhetorical hiji, tapi hiji nu dibuka, jelas, jeung bisa keur gancang pisan netep, jeung pausahaan urang bakal sok