BANTUAN HUKUM KACILAKAAN

BANTUAN HUKUM KACILAKAAN MOBIL Kiwari speeds jeung ditingkatkeun kamampuhna patalimarga di kota utama jeung di luar pamukiman dina watesan kualitas goréng tina beungeut jalan, ampir unggal supir saeutikna sakali jadi hiji pihak ka kacilakaan lepat maranéhanana atawa ku kabeneran. Kacilakaan nu mana wae nu teu ngan stress jeung sieun, tapi ogé karuksakan pikeun kaséhatan drivers jeung pedestrians, samentara leungitna kapasitas supir jeung considerable bahan ruksakna mobil. Mesin karuksakan ngabalukarkeun leungitna sarana transportasi pikeun karya jeung ngajaga kulawarga boga mobil Deprivation tina lisénsi nyetir supir, ieu hukuman paling parah pikeun palanggaran aturan lalu lintas. Ku alatan éta, dina ampir unggal kasus,