BAR




BAR

BAR Formasi dina dasar konstituén dokumén, Piagam jeung kontrak menyimpulkan ku pendiri anak Maranehna ngariung di sadaya anggota Dewan. Pendiri jeung anggota bar bisa jadi ngan maranéhanana ahli hukum nu inpona ieu kaasup di regional pendaptaran Sipat jeung dana nyumbang ku pendiri salaku kontribusi kagolong kana organisasi hak kapamilikan. Importantly, Papan jeung Anggota Dewan teu ngajawab keur kawajiban masing-masing. Bar Association nyaéta hiji éntitas legal, geus mandiri Bank akun, segel, cap, kop jeung alamat jeung ngaran pausahaan. Bar Association teu bisa dirobah di mana wae komérsial atawa non-komérsial organisasi, lian ti salaku transformasi dina hukum kantor. Lengkah paling penting dina