Bar association

A bar association professional association ahli hukum. Sababaraha bar asosiasi nu tanggung jawab pangaturan profesi legal di yurisdiksi maranéhanana batur nu professional organisasi didédikasikeun ka porsi maranéhanana anggota dina loba kasus, maranehna duanana. Dina loba Pasamakmuran jurisdictions, bar association ngandung ahli hukum anu mumpuni salaku barristers atawa ngabela hususna, versus solicitors (tempo bar council). Kaanggotaan dina bar asosiasi bisa jadi wajib atawa pilihan pikeun practicing attorneys, gumantung kana yurisdiksi. Pamakéan istilah bar hartosna ‘sakabeh awak ahli hukum, profesi legal’ pamustunganana datang ti basa inggris adat. Dina awal abad ka, cekelanana tangga a dibagi aula di Inns Pangadilan, jeung siswa occupying

BAR ASSOCIATION

KOLLEGIYA ADVOKATOV Teu kudu panik. Anjeun geus hese hirup kaayaan. Aya hiji masalah dina hukum Kudu bantuan hukum. Teu panik, urang bakal mantuan anjeun pikeun ngarti. Kalayan ngagunakeun loka urang, anjeun bisa ngontak kriminal attorneys jeung ahli hukum Collegium of ngabela atawa ahli hukum di kota sejen, pikeun meunangkeun saran legal dina kasus darurat, tanpa ninggalkeun imah. Inget. Upami anjeun gaduh hésé atawa kontroversial kaayaan legal, upami anjeun ngarti yén anjeun teu bisa ngalakukeun hal eta sorangan, leuwih alus salaku awal salaku mungkin, neangan bantuan ti pengacara a, sedengkeun ngahindarkeun pangaruh ngarugikeun. Mindeng bebas dipigawé ku klien karya di mangsa

BAR ASSOCIATION

KOLLEGIYA ADVOKATOV BOARD of NGABELA hiji organisasi nonprofit dumasar kana kaanggotaan jeung meta dina dasar tina Piagam disatujuan ku pendiri anak, jeung nyieun eta Yayasan kasapukan. LEGAL PAUSAHAAN dijieun ku ahli hukum anu geus narima status of a pengacara jeung ngabogaan kasempetan pikeun kalibet dina advokasi boh individual jeung salaku bagian tina hukum kantor. LEGAL PAUSAHAAN nyaéta hiji organisasi nirlaba nu matuh ka aturan sipil panerapan dina organisasi nirlaba LEGAL PAUSAHAAN nu nonprofit organisasi ngadegkeun pikeun nangtayungan hak halal jeung kapentingan warga jeung organisasi, resolusi sengketa jeung konflik, ngajadikeun bantuan hukum. Dina dasar HUKUM PAUSAHAAN pendiri anak bakal ngirim ka