Basa inggris Court of daya Tarik ngemutan naha wajib cicing dibekelan s tina Arbitrase Kalakuan panawaran pikeun winding-up petisi Herbert Smith Freehills — Arbitrase catetan

Basa inggris Pangadilan Banding mecat banding dibawa ngalawan a Luhur anyar kaputusan Pangadilan pikeun cicing winding-up petisi di ni mat proceedings arbitrase, di Salford Perkebunan (No.) Limited v Altomart Kawates EWCA Civ. Rezeki ieu bisa nyandak hiji pihak ka hiji kasapukan arbitrase, ngalawan saha proceedings legal dina Pangadilan Luhur atawa county court anu keur dibawa (naha ku jalan ngaku atawa counterclaim), dilarapkeun ka pangadilan pikeun cicing proceedings mana maranéhanana nyaritakeun hiji perkara nu ieu jadi disebut arbitrase dina kasapukan. Court of daya Tarik nu anyar ngijinkeun dina Salford Perkebunan (No.) Limited v Altomart Kawates nu wajib cicing dibekelan s teu