BÉBAS BANTUAN HUKUM

BÉBAS BANTUAN HUKUM Penyediaan bébas bantuan hukum kudu dumasar kana prinsip kitu salaku objektivitas, impartiality, timeliness, sarua warga aksés ka bantuan jeung karusiahan di anak rezeki. Pamilon dina sistim masarakat bébas bantuan hukum nu Eksekutif otoritas jeung maranéhanana subordinate lembaga, nu Eksekutif otoritas konstituén badan, pamaréntah hukum kantor, ahli hukum jeung notaries. Luyu jeung hukum awak daya Eksekutif of wewengkon mutuskeun pikeun ngadegkeun naha maranéhanana state hukum Biro atawa kaasup penyediaan bébas bantuan hukum ahli hukum Maranéhanana dirancang pikeun nangtukeun jumlah jeung prosedur jeung éraan of ahli hukum jeung santunan maranéhanana expenses dina rendering of a free bantuan hukum

BÉBAS BANTUAN HUKUM

BÉBAS BANTUAN HUKUM Sosial Hukum sungut Hukum nyadiakeun bébas hukum consultations jeung urusan hukum: sengketa jeung bank — gajian bad, anceman nu kolektor, masalah jeung issuance tina Deposit, suku jeung hukuman; korban korupsi, haram lampah pajabat, aparat penegak hukum jeung pajabat; hukum pagawean — salah phk, tanaga gawé sengketa; sengketa ngeunaan kapamilikan haram deprivation hak cipta; jeung loba nu leuwih. Hayu urang tingali fakta dina nyanghareupan. Lolobana warga teu nyaho nu hukum jeung teu bisa membela dirina. Nu arbitrariness of pajabat, nu lawlessness bank jeung lawlessness dina sagala spheres hirup — jalma anu bosen kabéh ieu jeung henteu deui percaya

BÉBAS BANTUAN HUKUM

BÉBAS BANTUAN HUKUM Bébas bantuan hukum dina bentuk legal konsultasi dina lisan jeung tulisan wangun, nyaéta nu ahli hukum anu aya pamilon nagara sistem bébas bantuan hukum, jeung nyieun up for eta aplikasi, keluhan, petisi jeung dokumen legal lian dina kasus di handap ieu: ) kacindekan, amandemen, terminasi, invalidation transaksi real estate, kaayaan ngadaptar hak pikeun sipat immovable jeung transaksi jeung eta (dina hal susun, hiji imah susun atawa bagian maranéhanana anu ngan enggon warga jeung kulawargana); ) pangakuan katuhu ka enggon, granting enggon dina kontrak sosial ngiring, kontrak ngiring enggon dimaksudkeun pikeun habitation anak-yatim jeung barudak ditinggalkeun tanpa care