BÉBAS BANTUAN HUKUM LEUWIH TELEPON

BÉBAS BANTUAN HUKUM KU TELEPON Dina poé urang, hukum professional bantuan nu bisa diperlukeun pikeun dulur Urang spesialis siap pikeun nyadiakeun nu mana wae nu halal bantuan jeung nyadiakeun bébas nasehat legal pikeun boh individu jeung badan hukum. Nu konsultasi praktisi jeung pangalaman éksténsif Staf ahli dina sagala kategori hak, naha éta téh perumahan, tanaga gawé, kriminal, kulawarga, sipil — urang siap méré nasihat dina kaayaan nu mana wae. Salian saran legal, nu ahli hukum tina pausahaan nyadiakeun range pinuh ku ladenan pikeun panangtayungan kapentingan warga di pangadilan jeung pangadilan state ngalakukeun rupa-rupa hukum transaksi: banding of resolusi, drafting klaim