BÉBAS BANTUAN HUKUM PIKEUN DITUMPURKEUN

BÉBAS BANTUAN HUKUM PIKEUN DITUMPURKEUN Nu katuhu pikeun bébas nasehat legal ieu diatur ku Hukum Tapi, kaayaan jeung contractual harga hukum ngabela geus ngembangkeun cara saperti hiji nu loba hukum geus jadi refined, nyokot kana akun kapentingan jalma jeung disabilities. Ayeuna bébas bantuan hukum pikeun jalma jeung disabilities anu dilaksanakeun boh di ditulis jeung dina wangun lisan. Hak-hak asasi manusa pembela mantuan jalma jeung disabilities di sagala rupa golongan pikeun nyieun aduan, petisi, aplikasi jeung ngajaga kontrol kualitas palaksanaan maranéhanana. Fungsi utama nu nyadiakeun free hukum bantuan timely pangrojong pikeun ditumpurkeun, jeung jalma nalangsara ti nu mana wae gangguan mental.