BÉBAS BANTUAN PENGACARA A

BÉBAS BANTUAN PENGACARA Jeung tanpa pengacara a sakapeung teu Komo nulis hiji pernyataan basajan ka unshod man — teu hiji tugas gampang. Tapi teu sadaya jelema bisa mampuh a pengacara Tapi anjeun bisa coba pikeun meunangkeun pitulung pikeun free. Sababaraha kantor hukum méré saran ngan pikeun jalma jeung disabilities, lain sangakan ka nu miskin, jeung sajabana anu terbuka ka sagala. Coba ngarti. Paling tarik awéwé Salah sahiji pilihan pikeun ménta bébas bantuan hukum pikeun ngadaptar dina website. Eta ngawangun sungut, nu, dina gawé babarengan jeung Departemen kaadilan nyadiakeun ladenan legal bébas. Pikeun mantuan bisa teu sakabeh: nu service ieu disadiakeun

BÉBAS BANTUAN PENGACARA A

BÉBAS BANTUAN PENGACARA A Bébas bantuan hukum dibagi kana dasar (consultations, guaran ka warga dina hak maranéhna jeung kemungkinan maranéhanana panyalindungan) jeung sekundér (panyalindungan dina pangadilan, ngalambangkeun kapentingan jalma dijudulan bébas sekundér bantuan hukum di pangadilan, state séjén awak, pamaréntah lokal awak, saméméh jalma séjén, persiapan prosedural dokumén, jsb.).Nurutkeun Hukum bébas sekundér bantuan hukum anu disadiakeun pikeun sadaya hukum kategori nu tangtu individu: nu miskin, anak-anak yatim jeung barudak dicabut care parental, pangungsi, veterans perang, anggota kulawarga fallen combatants, direhabilitasi jalma jeung jalma nu pangadilan tempo wangenan kapasitas sipil atawa kaséhatan mental dina paksaan.Ieu kategori jalma anu, upami diperlukeun, pikeun