BÉBAS KONSULTASI JEUNG PENGACARA A DINA TELEPON

BEBAS KONSULTASI JEUNG PENGACARA A KU TELEPON Ahli hukum nu salah sahiji nu paling kuna profesi di sakuliah dunya Saprak waktu éta, salaku urang mimiti ka aspire ka kabebasan jeung hiji masarakat anu demokratis, hak maranéhanana geus jadi ditangtayungan dina nyanghareupan kaayaan. Jadi dasarna hiji hal di dunya geus ganti, jeung hukum tetep langgeng. Nasehat pituah dina kasus anjeun pribadi bakal mawa salah sahiji ahli hukum, mumpuni dina bisnis husus. bebas konsultasi jeung pengacara a ku telepon anu dipigawé di handap ieu arah: code pidana; sipil code; kulawarga code; perumahan jeung taneuh konci; pajeg kode. Patarosan remen ditanya: Aya hiji