BÉBAS MÉNTA PENGACARA

BÉBAS MÉNTA PENGACARA A Di urang anjeun bakal bisa pikeun ménta pengacara online bébas. Prinsipna mah, sagala isu hukum anu unik sarta béda ti nu séjén, komo lamun eta jigana nu milik maranehna ka subject sarua. Mindeng anjeun teu bisa manggihan jawaban nu anjeun kudu di hukum buku pangajaran Leuwih alus jeung individual maranéhanana kasempetan konsultasi jeung mumpuni ahli, jeung manéhna baris sanggup mamatahan anjeun, dumasar kana husus kaluar ti kasus anjeun. Euweuh urusan naon rupa patarosan anjeun anu teu museurkeun, lamun maranehna bae nyaritakeun hukum lapisan, nu ahli bakal bisa ngajawab eta: Nu recovery atawa nambahan duit sokongan saenggeusna