BÉBAS NASEHAT LEGAL DINA GAJIAN

BÉBAS NASEHAT LEGAL DINA GAJIAN Loba jalma diajar na hutang di Bank, nanya ka patarosan di handap ieu:»hutang dina injeuman naon atuh.» Pikeun ngamimitian ieu ka tenang jeung kalawan daméy nepi ngabéréskeun jeung Bank masalah ieu. Tapi, anjeun kudu tega dina pikiran nu lamun aya hutang dina injeuman, hukuman bakal accrued dina dasar poean Sacara tradisional — nyaéta mayar Bank hukuman jeung hukuman dipikaresep of hutang geus liwat. Eta kudu dicatet yén lamun kabentuk di Bank hutang dina injeuman dina kasapukan injeuman Bank, eta sakaligus bisa pamenta nu peminjam repay hutang aya. Jeung ahir repayment ngan cacah salaku pelanggaran tina