BÉBAS NASEHAT LEGAL DINA KIRIDIT

BÉBAS NASEHAT LEGAL DINA GAJIAN Naon anu urang nawarkeun Proyék Meja bantuan pikeun gajian nawaran bébas nasehat legal dina gajian professional jeung pangalaman éksténsif dina perbankan jeung geus liwat hutang kiridit. Naon masalah mun urang ngajawab. Urang nungkulan sacara éksklusif jeung mayungan kapentingan borrowers jeung guarantors dina gajian. Pengacara A, salaku dokter — teu indit ka hiji pengacara di kriminal atawa kulawarga pangadilan pikeun bantuan dina masalah jeung Bank jeung teu indit ka universal»sadaya-nyaho»ahli hukum. Naon maneh we ngalakukeun. bébas mamatahan debtors pikeun nyieun kaputusan katuhu; laku adil hungkul jeung bank; ngurangan jumlah hutang sababaraha kali; protected di pangadilan; nyadiakeun