BÉBAS NASEHAT ONLINE LEGAL DINA ISU PERUMAHAN

BÉBAS NASEHAT ONLINE LEGAL DINA ISU PERUMAHAN Mertimbangkeun kaayaan nu tangtu contona: aya batur who wants pikeun meunangkeun hiji apartemen dina hak hukum sakumaha dijamin ku Konstitusi, tapi irakus resmi tanggung jawab promotion tina antrian pikeun perumahan precludes meunangkeun coveted parentah pikeun susun, lampah saperti jelas jeung gugur teu ngan dina ban Perumahan, jeung Kuhp, naon nu bakal ahli hukum ti loka urang, jeung nu bisa ditanggap salaku warga biasa salaku norma ngalaksanakeun jalmi tanggung jawab. Tapi dina kasus kawas ieu, teu ngandelkeun ukur dina pangalaman sorangan, saperti dina sababaraha kasus bisa maénkeun kejem lulucon sareng Anjeun, nu fraught jeung