HUKUM BANTUAN WEBSITE

NU BANTUAN HUKUM WEBSITE Jeung hukum mantuan anjeun aya pangrojong ti spesialis pangalusna katuhu ti konsultasi ka persiapan dokumén jeung ngagambarkeun dina kursus telepon paguneman jeung wawakil pamaréntah jeung nu séjénna counterparts nu mana wae poe dina saminggu jeung nu mana wae nu waktos poe. Hukum nasional Service lumaku pikeun boh individu jeung organisasi. Service ieu pisan lega — éta teu ngan buleud-the-jam bantuan hukum dina alamat darurat isu (ku télépon, Skype, atawa e-mail), tapi drafting commenting dokumén, rapat rundingan jeung leuwih. Kumaha carana sangkan bantuan hukum Inovatif ladenan legal sadia ka dulur anu meuli kartu bantuan hukum. Kartu bukti