HUKUM KANTOR

HUKUM KANTOR Dua atawa leuwih ngabela boga hak pikeun netepkeun hiji hukum kantor. Ahli hukum pikeun ngadegkeun hukum kantor, asup kana antara pasatujuan partnership dina tulisan Nurutkeun kasapukan partnership, nu ahli hukum-mitra migawe pikeun ngagabung usaha maranéhanana pikeun nyadiakeun bantuan hukum dina nama sadaya mitra. Kasapukan partnership teu disadiakeun pikeun nagara ngadaptar tina firms hukum. Kasapukan partnership bakal ngandung: ) validitas pasatujuan partnership; ) prosedur pikeun nyoko pasangan solusi; ) prosedur pikeun electing menata pasangan jeung kompetensi nya; ) bahan séjén watesan. Ngajaga umum Urusan kantor hukum nu ngatur rakan, kajaba disebutkeun disadiakeun pasatujuan partnership. Kasapukan dina bantuan hukum jeung