Kaluman hiji pernyataan ngaku ka arbitrase pangadilan. Aturan teken nepi pernyataan sindangkerta, order jeung watesan kaluman, state tugas

Kaluman pernyataan ngaku ka arbitrase pangadilan -hiji prosés nu kudu dilaksanakeun jeung utmost tanggung jawab. Ieu téh sasaena ka di antarana dina hal ieu alus ahli dina widang fiqih, saprak sarat diatur ku arbitrase hakim ka pamilon anu cukup luhur. Slightest pangawasan, kasalahan atawa salah paham tina kaayaan bisa ngahasilkeun hiji panolakan pikeun nyugemakeun nu ngaku klaim. Maranéhanana nungkulan sacara éksklusif jeung sengketa timbul antara badan usaha. Hartina, pihak dina kasus arbitrase ngan bisa organisasi bentuk nu mana wae nu kapamilikan jeung individu anu kadaptar salaku pangusaha dina ragam prescribed ku hukum. Lamun hiji pihak ka kasus warga anu teu