Kumaha pikeun Nanganan Sakola Hukum Aplikasi Kasalahan Hukum Admissions Lowdown US News

Ieu téh momen unggal hukum sakola ngalamar dreads: Anjeun pamustunganana ngalebetkeun terakhir aplikasi, anjeun hhh jeung relief, jeung saterusna, ujug-ujug, anjeun nu clearing tulak off meja anjeun, anjeun nempo eta. A typo dina garis kadua pernyataan pribadi anjeun atawa leungit kecap dina bullet dina riwayat hirup. Sedengkeun anjeun kudu, tangtu, ulah sakabeh kontak di daya anjeun pikeun mastikeun aya no kasalahan dina aplikasi anjeun, lamun teu manggihan hiji kasalahan sanggeus kaluman, anjeun bisa jadi teu bisa ka ngalereskeun masalah, atawa anjeun meureun komo teu kudu. Lamun anjeun nyadar kasalahan gancang, nelepon nu admissions kantor di sadaya nu sakola hukum ka