Kumaha pikeun Nyieun hiji Kontrak: Léngkah

Lamun anjeun nyieun hiji kontrak pikeun barang atawa jasa, hal anu penting nu anjeun ngajaga diri ku mastikeun yén kontrak legal jeung enforceable. Cara pangalusna pikeun nyieun kontrak pikeun nunda anjeun kasapukan dina tulisan, nu ngajadikeun eta gampang pikeun ngalaksanakeun. Coba méré kontrak hiji ngaran, kawas ‘kasapukan sales,’ jeung ngaran pihak anu bakal asup ka dinya Anjeun ogé kudu jéntré husus barang atawa jasa keur disilihtukeurkeun, saperti parahu anjeun, jeung sabaraha maranéhanana bakal ngarugikeun. Tambah kaping pikeun mintonkeun lamun aksi tangtu perlu lumangsung jeung ngawengku frasa ‘atawa saméméh’ lamun anjeun geus hiji deadline. Tungtungna, pastikeun anjeun antarana a terminasi klausa