material tanggung jawab

ka markas dikaluarkeun bahan ngaleupaskeun pemesanan on a kahiji dina kahiji out dasar pikeun mastikeun stock rotasi, nyadiakeun bahan status ketersediaan laporan dina penanganan alat, kaasup alat listrik saperti trilateral forklifts, nyiapkeun jeung pak SDS toko pikeun mindahkeun ka misi peacekeeping, ngalakukeun fisik stock cék jeung stock rekonsiliasi inventory ngalawan resi jeung isu dina raraga miara hiji diropéa jeung akurat ngarekam sakabeh alat di toko. Urang ajenan di reueus jeung diri urang Paléstina di maranéhanana résistansi heroik dina nyanghareupan iniquitous Israél incursion into the Gaza Strip ngeceskeun pangrojong maranéhanana steadfastness jeung oposisi pikeun ieu incursion vehemently ngahukum nu telenges Israél