Milik pribadi: Imah Sipat pikeun Dijual

Milik pribadi Afrika Kidul (Ngandung) Limited geus kaala Sipat Meuli Show, Afrika Kidul premier sipat expo, ti media pausahaan Spin Telligent. Pembeli imah’ perlu ngarobah, jeung smarter, greener jeung basajan imah dina kartu keur mangsa nu bakal datang. Milik pribadi anu Afrika Kidul anjog ka sipat website, neangan nu leuwih seueur ngeunaan budaya urang, tim jeung gawe jeung urang. Boga sipat anu néangan ngajual, bisa jadi hoyong ngadagoan nepi ka pasar ngaronjatkeun. Di dieu nu kumaha pikeun nangtayungan investasi sipat di pasar sluggish. Ieu wewengkon geus dipintonkeun nambahan signifikan dina popularitas leuwih sawatara warsih pamungkas, nyieun eta perdana wewengkon investasi.