Naon Anu Hutang Kumpulan jeung Kumaha Maranéhanana Mangaruhan Anjeun

Nurutkeun Federal Komisi Trade jeung Konsumen Finansial Bureau Protection, hutang kolektor nu salah sahiji anu pang teluh ngeunaan usaha jeung kalawan alesan alus. Sababaraha urang boga pangalaman positif jeung kaayaan hutang kolektor. Komo jarang nice leuwih bisa jadi hiji gangguan, komo lamun ngan pikeun kanyataan yén maranéhanana geus nelepon pikeun duit. Sanggeus hutang geus jadi serius delinquent, éta ilaharna leuwih murah pikeun usaha pikeun make kolektor, jadi ieu teu dipikaresep hutang nu kolektor nu bade di mana waé geura-giru. Koleksi hutang téh hiji tipe akun finansial nu bakal geus dikirim ka pihak-pihak debt collector. Hutang kolektor nu pausahaan anu ngumpulkeun