NÉANGAN HIJI PENGACARA

NÉANGAN PENGACARA A Taun anyar, di antara pemirsa TV populér program devoted ka prosés yudisial. Clinging ka layar, fans TV show dituturkeun nyawa pamilon program jeung utamana pidato aktor, hiji pengacara, skillfully operasi istilah hukum, adorned jeung witty qur an. Salaku hasilna, loba mikir yén hal nyata unggul teu jadi hese, nu penting nyewa pengacara a. saha. Tapi ieu teu jadi.Lamun hiji kaayaan, percobaan nu nyokot tempat di pangadilan, unggal jalma, euweuh urusan kumaha»savvy»dina panerapan, pikeun méré saran pikeun manggihan pengacara anu bisa nyadiakeun kompeten bantuan hukum sarta ngagambarkeun klien sacara kapentingan di pangadilan. Tapi kumaha nyewa bener alus ahli