NYS DCSS New York Support Anak

Lamun hiji taunan anak ngarojong ladenan fee ieu withheld ti anak anjeun ngarojong akun antara tanggal oktober, jeung januari, nu fee bakal refunded pikeun ngabenerkeun hiji kasalahan processing. Pikeun taun ieu sacara taunan anak ngarojong fee ngan, custodial kolot jeung anak ngarojong akun payable ngaliwatan New York City Kantor Ladenan Rojongan Anak bakal boga taunan anak ngarojong fee service withheld ti januari, -September. Anak ngarojong program nyadiakeun custodial kolot jeung bantuan dina tahap ngumpulkeun pangrojong finansial jeung sinyalna asuransi médis pikeun barudak maranéhanana ku locating kolot, ngadegkeun kabapakan, ngadegkeun ngarojong pesenan, jeung ngumpulkeun jeung dikabaran pangmayaran support anak. Anjeun oge